Vogue dergisinin Kasım 2010 sayısında Rococo hakkında bir yazı yayınlandı. Yanda resmini gördüğünüz Vogue Gurme sayfasında İnci Profiterol'ün hikayesinin yanı sıra, yeni nesil profiterol olarak Rococo'da yaptığım profiteroller anlatılıyor. Karamel sosumu ünlü Laduree'nin kalitesiyle kıyaslayarak profiterolüme tam not veren Cemre Narin'e buradan teşekkür etmek istiyorum. Bu övgüler benim için çok değerli.
NOT: Dergide jenerik bir profiterol fotoğrafı kullanılmış. Yazıda geçen karamelli profiterol ile ilgili bir yazıyı yakında burada yayınlayacağım. Ayrıca Rococo web sitesinde yaptığım karamelli profiterolün fotoğraflarını görebilirsiniz. Yazının tamamını daha büyük olarak görüntülemek veya okumak için buraya tıklayın.
3 Kasım 2010 Çarşamba
Vogue Gurme sayfasındayız
Etiketler
Gurme,
Karamel,
Profiterol,
Vogue
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder